Nieuw binnen de pCon.catalog: VANK

Een brede selectie duurzame meubelen voor woningen, kantoren en openbare ruimten van VANK is nu beschikbaar om te downloaden in pCon.catalog. Lees hieronder hoe de Poolse fabrikant zich presenteert.

Bekijk de producten van VANK in pCon.catalog


VANK stelt zich voor

Afbeelding: VANK

Afbeelding: VANK

VANK bestaat uit een team van architecten, ingenieurs en kunstenaars. Wij ontwerpen duurzaam meubilair voor woningen, kantoren en openbare ruimten – omgevingen die steeds meer met elkaar verbonden zijn. Producten zijn intelligent ontworpen, met respect voor de natuurlijke omgeving en gemaakt met behulp van de nieuwste technologieën.

Afbeelding: VANK

Afbeelding: VANK

Ons doel is te ontsnappen aan esthetische herhaling. Wij leven van ideeën die de grenzen tussen kunst en werkelijkheid opheffen. Dit is ontstaan vanuit de overtuiging dat we onszelf omringen met mooie dingen die de kwaliteit van ons leven verbetert. Wij geloven in een circulair economisch model dat het verbruik van natuurlijk hulpbronnen beperkt, de hoeveelheid geproduceerd afval vermindert en het gebruik van biologisch afbreekbare, hernieuwbare en recycleerbare materialen verhoogt.

Afbeelding: VANK

Afbeelding: VANK

Wij ontwikkelen oplossingen die het comfort en de concentratie verbeteren en die de stress verminderen dat het gevolg is van akoestische smog in kantooromgevingen en openbare ruimten. De producten worden gemaakt met de visie om het afval te verminderen – om geen muren op te trekken of af te breken wanneer de ruimte opnieuw wordt ingedeeld of wanneer naar een andere plaats wordt verhuisd.

Afbeelding: VANK

Afbeelding: VANK

Bij ons draait alles om hoge kwaliteit, verantwoordelijkheid nemen voor wat we doen en maken, en ervoor zorgen dat onze producten zo lang mogelijk meegaan.

Afbeelding: VANK

Afbeelding: VANK

Sharing is caring