Nieuw binnen de pCon.catalog: Örsjö Belysning AB

Een brede selectie van verlichtingsoplossingen van Örsjö Belysning AB is nu beschikbaar om te downloaden in pCon.catalog. Lees hieronder hoe de Zweedse fabrikant zich presenteert.

Hier vind je de producten van Örsjö Belysning in pCon.catalog


Örsjö Belysning AB stelt zich voor

Örsjö Belysning AB

Örsjö Belysning AB

Örsjö is meer dan een naam, het is de plaats waar het allemaal begon – een klein dorpje net buiten Nybro in het oosten van Småland, Zweden. Al meer dan 70 jaar, tot op de dag van vandaag, zijn wij ervan overtuigd dat lokale, kleinschalige productie de sleutel is tot het kunnen maken van kwaliteitsproducten op eerlijke gronden.

Als familiebedrijf zijn we trots op het trouw blijven aan onze oorsprong en produceren we onze lampen nog steeds in eigen fabriek. Onze producten worden door lokale vakmannen met zorgvuldige ogen en zorgzame handen gemaakt.

We hebben veel werk gestoken in duurzaamheid, zowel in het ontwerp als in de productie. Door gebruik te maken van duurzame materialen en afmetingen, lokaal te produceren en een constructie te maken die gemakkelijk kan worden gerecycled, zijn we in staat de impact die we maken op het milieu te beperken.

Örsjö Belysning AB

Örsjö Belysning AB

Uiteindelijk is het heel eenvoudig, we willen gewoon dat de producten langer meegaan dan wijzelf en een zo goed mogelijke stempel drukken op het leven van de mensen.

Sharing is caring