Nieuw binnen de pCon community: Brasilheroe

De configureerbare gegevens van Brasilheroe zijn nu beschikbaar in de pCon community. Vraag de data van de fabrikant aan via pCon.login en gebruik deze in jouw pCon.applicaties.

Vraag de data van Brasilheroe aan via pCon.login


Brasilheroe stelt zich voor

Afbeelding: Brasilheroe

Afbeelding: Brasilheroe

Brasilheroe, is een Braziliaans-Duits familiebedrijf gevestigd in Leipzig (Duitsland) dat handgemaakte zitzakken maakt. Deze zijn van hoge kwaliteit en worden geproduceerd in hun eigen familiefabriek in São Paulo, Brazilië. Alle producten worden met liefde handgemaakt tot een zeer hoge kwaliteit met een traditie van meer dan 30 jaar. De belofte van exclusieve, ecologische en duurzame handgemaakte producten wordt nu ook buiten Brazilië waargemaakt.

Aanpasbaar. Tot alles in staat. Nieuw in de pCon productbibliotheek zijn veelzijdige, Braziliaans georiënteerde en aanpasbare zit-mogelijkheden uit de Brasilheroe familiefabriek. Elk model kan aan jouw eigen voorkeuren worden aangepast en verandert woningen in hotspots, kantoren in denktanks en hotels in oases van welzijn.

Afbeelding: Brasilheroe

Afbeelding: Brasilheroe

Bereid je voor op veel passie. De handgemaakte zitzakken van het Braziliaans-Duits familiebedrijf, die met veel liefde worden gemaakt, brengen je dichter bij de Braziliaanse manier van leven. Het is niet alleen een mooi huis dat belangrijk is voor het bedrijf. Maar ook een leefbare planeet. Daarom zijn de handgemaakte en geproduceerde meubels en de gebruikte materialen allemaal duurzaam.

Afbeelding: Brasilheroe

Afbeelding: Brasilheroe

Voor meer informatie over Brasilheroe, haar producten en hun toepassingen verwijzen we je naar de Business Catalog, Home Catalog of de website.


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon.login. Bent u nog geen lid van de pCon Community?  Ontdek hier hoe u vandaag nog lid kunt worden!

Sharing is caring