Nieuw binnen de pCon community: IBEBI

De configureerbare gegevens van IBEBI zijn nu beschikbaar in de pCon community. Vraag de data van de fabrikant aan via pCon.login en gebruik ze in uw pCon.applicaties.


IBEBI stelt zich voor

Afbeelding: IBEBI

Afbeelding: IBEBI

IBEBI is een Italiaans bedrijf, opgericht in 2012 door Alberto en Andrea Bebi, dat slimme en veelzijdige inrichtingsoplossingen biedt om werkruimten snel en effectief te veranderen. De modulaire producten van Ibebi bestaan uit aanpasbare multifunctionele stoelen en klaptafels. Deze zijn ideaal om ruimten te transformeren en geschikt te maken om op een snelle en eenvoudige manier workshops en vergaderingen te organiseren.

Of het nu gaat om een kantoor, een school of een vergaderruimte, het bedrijf biedt snelle en slimme oplossingen met op maat gemaakte producten. Vele zijn al klaar voor levering om de gemeenschappelijke ruimten aanpasbaar en functioneel te maken.

Ibebi werkt volgens de principes van sociale, ecologische en economische duurzaamheid. Daarnaast bouwen ze een relatie van wederzijds vertrouwen op met klanten en garanderen de hoogste kwaliteit van het werk aan alle belanghebbende waarmee ze samenwerkt. Naast dat de producten van Ibebi van hoge kwaliteit en uitstekende service zijn, besteden ze altijd veel aandacht aan het milieu, door milieuvriendelijke materialen te gebruiken en met de laagst mogelijke impact op het milieu.

Haar meubeloplossingen zijn tentoongesteld op vele nationale en internationale beurzen, zoals Orgatec, Salone del Mobile, Maison & Object, Workspace Expo en vele andere.

Afbeelding: IBEBI

Afbeelding: IBEBI


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon.login. Bent u nog geen lid van de pCon Community?  Ontdek hier hoe u vandaag nog lid kunt worden!

Sharing is caring