Nieuw binnen de pCon.catalog: Chameleon by Smit Visual

Configureerbare data van de Nederlandse fabrikant Chameleon van Smit Visual zijn al enige tijd beschikbaar in de pCon community. Nu kunt u ook de whiteboards van hoge kwaliteit gratis downloaden in pCon.catalog.

Hier vindt u de producten van Chameleon in pCon.catalog


Chameleon by Smit Visual stelt zich voor

Afbeelding: Smit Visual B.V.

Afbeelding: Smit Visual B.V.

Smit Visual is een innovatieve Nederlandse fabrikant van onder andere whiteboards, projectieborden en akoestische producten. In een periode van meer dan 40 jaar hebben wij ons gespecialiseerd in het produceren en leveren van klantspecifieke producten. Alle producten worden geproduceerd in Geldrop in Nederland. Dit garandeert een snelle levering, uitstekende flexibiliteit in maatwerk en een maatschappelijk verantwoord productieproces.

Naast de standaard omlijste whiteboards en projectieborden heeft Smit Visual een nieuw en innovatief ontwerp van randloze borden geïntroduceerd onder de naam Chameleon. Het resultaat is een eigentijdse productlijn tot het formaat van complete schrijf/projectieborden. Chameleon past in elke ruimte en bij uw eigen wensen. De schrijf- en projectieborden van Chameleon zijn altijd gemaakt van de allerhoogste kwaliteit geëmailleerd staal met levenslange garantie!

Afbeelding: Smit Visual B.V.

Afbeelding: Smit Visual B.V.

Sharing is caring