Nieuw binnen de pCon community: Slalom

De configureerbare gegevens van Slalom zijn nu beschikbaar in de pCon community. Vraag de data aan via pCon.login om deze te gebruiken in uw pCon.applicaties.


Slalom stelt zich voor

Afbeelding: Slalom srl

Afbeelding: Slalom srl

Design. Duurzaamheid. Comfort. Slalom acoustic en partition systems is een toonaangevend Italiaans bedrijf dat in 2011 in Milaan is opgericht en opereert op het gebied van akoestiek.

Het bedrijf maakt geluidsabsorberende producten die een veilig akoestisch gemak kunnen garanderen in combinatie met een design dat uniek is in zijn soort. Ze bieden een breed scala aan oplossingen, variërend van panelen en wandbekleding tot designmeubilair, micro-architecturen en integratie met verlichtingssystemen.

Afbeelding: Slalom srl

Afbeelding: Slalom srl

Het bijzondere aan Slalom is de duurzame aanpak van de projecten. Vanaf de keuze van de grondstoffen, gerecycled en recyclebaar, tot het productie- en beheerproces van producten met een verminderd milieueffect.

Deze passie voor design en kwaliteit heeft geleid tot een reeks dynamische en levendige producten op maat. Deze producten zijn het resultaat van de samenhang tussen akoestiek, ethiek en esthetiek die het maken van comfortabele ruimte bevorderen.

De brede selectie aan materialen en aandacht voor details komt tot leven door de zorgvuldige keuze van herleidbare grondstoffen met veel gerecycled materiaal. Onderdeel van een circulair ontwerp dat voortdurend investeert in functionaliteit, duurzaamheid en recycling. Elke stof, elk vilt en elke kleur zijn gekozen om een houding en een emotie over te brengen die alle zintuigen prikkelen en intense sferen creëren.


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon.login. Bent u nog geen lid van de pCon Community?  Ontdek hier hoe u vandaag nog lid kunt worden!

Sharing is caring