Nieuw binnen de pCon community: JENSENplus Contracts ApS

De configureerbare gegevens van JENSENplus zijn nu beschikbaar in de pCon community. Vraag de data aan via pCon.login om deze te gebruik in uw pCon.applicaties.

Vraag de data van JENSENplus aan via pCon.login


 JENSENplus stelt zich voor

Afbeelding: JENSENplus

Afbeelding: JENSENplus

Sinds 1970 hebben wij ons toegewijd aan de productie van Deens kantoormeubilair. Een diepgaande passie voor Scandinavisch design, solide vakmanschap en eerlijke materialen.

Wij hebben een natuurlijke verbintenis bij het creëren van Scandinavisch en uniek meubilair. Producten, die natuurlijk afstand nemen van ver in het Oosten geproduceerd meubilair in niet-duurzame materialen met een enorme ecologische voetafdruk en met een kortere levensduur.

Afbeelding: JENSENplus

Afbeelding: JENSENplus

Al onze producten en onderdelen zijn lokaal vervaardigd, bevatten geen plastic en hebben allemaal een berekende CO2-waarde voor de ecologische voetafdruk.

Onze experimentele manier van denken is de reden waarom we vandaag in staat zijn om ontwerpen te leveren die werken, verrassen en die het idee van de klanten over hoe een meubel eruit kan en moet zien verruimen. Onze open geest, ondernemerschap en dynamische aanpak maakt ons in staat om de wensen en behoefte van klanten en architecten om te zetten in op maat gemaakte meubels.


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon.login. Bent u nog geen lid van de pCon Community?  Ontdek hier hoe u vandaag nog lid kunt worden!

Sharing is caring