Nieuw binnen de pCon community: MILANI S.r.l.

De configureerbare gegevens van MILANI S.r.l. zijn nu beschikbaar in de pCon.community. Vraag de data aan via pCon.login om deze te gebruiken in uw pCon.applicaties.

Vraag de data van MILANI aan via pCon.login


MILANI stelt zich voor

Afbeelding: MILANI S.r.l.

Afbeelding: MILANI S.r.l.

Geïnspireerd door de Italiaanse traditie ontwerp Milani sinds 1975 zitoplossingen voor het comfort en welzijn van de werk-, contract-, kantoor- en woonruimte. Ontstaan uit de gedachte en de vereniging (persoonlijk en professioneel) van Luigina Serafin and Rino Milani, wordt het bedrijf vandaag geleidt door de drie dochters Nicoletta, CEO, Francesca, CFO, en Giuliana Milani, PM Manager.

De Italiaanse kennis, de korte distributieketen, de creatieve en op maat gemaakte aanpak gelden voor nieuwe toekomstige vormen en visies. Het design, de kwaliteit van de materialen en de productie zijn in het voordeel van het comfort en het welzijn van de mens.

Afbeelding: MILANI S.r.l.

Afbeelding: MILANI S.r.l.

Het assortiment bestaat uit vijf collecties en productfamilies (totaal worden er 150 duizend per jaar gemaakt) die samen met Italiaanse ontwerpers en designstudio’s zijn ontwikkeld. De productie vindt plaats in de nieuwe fabriek in Roncade (Treviso), terwijl de showroom gevestigd is in het historische hoofdkantoor in Meolo (Venetië).

Het bedrijf is actief in Italië en in meer dan 100 landen in het buitenland: in Europa, Amerika, Noord-Afrika en het Midden-Oosten. Het bedrijf is partner in showrooms in Milaan (Pianca & Partners) en Londen. Ze nemen deel aan de belangrijkste internationale evenementen zoals de Fuorisalone in Milaan, Workspace Expo Parijs, Workspace Index Dubai, Design Shanghai, NeoCon Chicago en tekenen het meubilair voor internationale projecten zoals Chanel, Apple, Pfitzer, Airbus en Heineken.

Afbeelding: MILANI S.r.l.

Afbeelding: MILANI S.r.l.


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon.login. Bent u nog geen lid van de pCon Community?  Ontdek hier hoe u vandaag nog lid kunt worden!

Sharing is caring