Update voor pCon.basket PRO en CE

De offerte tool pCon.basket PRO en pCon.basket CE met de CPQ (Configureer, Prijs, Offerte) toepassing heeft een update. Configureer producten en bepaal de prijzen terwijl u geniet van de uitstekende 3D productvisualisaties.


Nieuw in pCon.basket

Overzicht: Samenvatten van artikellijsten

Met de nieuwe versie van pCon.basket kun je de mate van detail bepalen waarin artikellijsten op rapporten worden weergegeven. Naast de vorige standaard ‘Gedetailleerde’ weergave, waarin alle artikelen onder elkaar in afzonderlijke posities worden weergegeven, kunnen artikellijst nu ook worden ‘Samengevat’ en als ‘Stuklijsten’ op het formulieren worden weergegeven.

Als je ‘Samengevat’ kiest, worden identieke artikelen samengevoegd tot één artikel, en worden de aantallen daaraan aangepast. Identieke basisartikelen met verschillende kindartikelen worden als afzonderlijke artikelen behandeld.

Als je ook deze artikelen op één positie wil combineren, selecteer dan de weergave ‘Onderdelenlijst (met hiërarchie)’. De toevoeging ‘met hiërarchie’ geeft aan dat mappen als hiërarchisch element in aanmerking worden genomen – identieke artikelen die zich in verschillende mappen bevinden, worden dus niet op één positie gecombineerd.

Communicatie: Interne opmerking toevoegen aan artikelen

Speciale afspraken, verzoeken en aanvullingen op artikelen kunnen nu eenvoudig door een notitie aan de betreffende positie worden toegevoegd. ‘Interne opmerking’ zet je in het speciale tekstveld onder de betreffende artikelomschrijving. De tekstnotities zijn altijd beschikbaar tijdens de verwerking van de artikellijst en worden ook opgeslagen in obk-bestanden – waardoor ze een ideaal middel zijn om je collega’s van bijhorende informatie te voorzien of om voor jezelf een herinnering achter te laten. De notities worden niet opgenomen in formulieren of exports.

Visualisatie: rapporten aanvullen met screenshots

Laat het geconfigureerde artikel met verschillende aanzichten in de artikellijst zien. Dankzij de screenshot-functie is dat een fluitje van een cent. Met één klik op het camerapictogram, boven de 3D-weergave, wordt er een screenshot van de huidige weergave gemaakt en deze wordt opgeslagen bij ‘Extra afbeeldingen’. Toon deze afbeelding op het rapport om het product vanuit verschillende hoeken te bekijken.

Andere nieuwe functies

  • Zoeken op basis van artikelnummer in de catalogi
  • Terugrekenen van subtotaalregels voor kortingen/toeslagen
  • Ondersteuning van optionele artikelen

Interesse in pCon.basket?

pCon.basket PRO en CE werken met je pCon.account. Neem een kijkje op pCon-solutions.com/nl/basket voor meer informatie en om pCon.basket PRO gedurende 30 dagen gratis te proberen.

Abonneer op de pCon.blog (zie hieronder) en op de maandelijkse nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws over pCon.

Sharing is caring