Nieuw binnen de pCon.catalog: GRID System ApS

Een modulair interieursysteem ontworpen en geproduceerd in Denemarken is nu beschikbaar om te downloaden in pCon.catalog. Lees hieronder hoe de fabrikant van de originele kubus, ontworpen door Peter J. Lassen, zich presenteert.
Hier vindt u de producten van GRID System in pCon.catalog


GRID System stelt zich voor

Afbeelding: GRID System

Afbeelding: GRID System

Welkom bij GRID – het modulaire interieursysteem ontworpen door Peter J. Lassen. Stel je eens voor: een modulair systeem gebaseerd op een kubus als bouwsteen? Dat is waar het bij GRID om gaat. De orginele kubus – de GRID-module – is een lichtgewicht kubus uit één stuk gegoten in nylon en glasvezel. Ontworpen en geproduceerd in Denemarken. Peter J. Lassen had de ambitie om een interieursysteem te ontwerpen met een ongekende aanpasbaarheid, of het nu om openbare, artistieke of commerciële ruimtes ging. En dat is hem gelukt.

Afbeelding: GRID System

Afbeelding: GRID System

GRID werk al meer dan 10 jaar nauw samen met interieur professionals om hun ontwerpvisie tot leven te brengen. Creëer alles wat je nodig hebt met één GRID – of honderden. Bouwen en verbouwen in alle drie dimensies. De basismodule van GRID – de kubus van 40 x 40 x 40 cm – kan verbonden worden met andere modules, open of gesloten, om een structuur te creëren met de afmetingen die jij wenst. GRID daagt je uit tot creatief denken, en de eerste en laatste indruk van het systeem zijn even elegant. Precies hoe Peter J. Lassen het wilde.

Afbeelding: GRID System

Afbeelding: GRID System

Als de basis eenmaal staat, kun je talloze functies, eigenschappen en ontwerpen toevoegen met GRID-componenten zoals laden, planken, kasten, vilten-en kurken panelen, whiteboards, gestoffeerde stoelen of plantenbakken. Bouw een ruimteverdeler, displaywand, opbergmeubel, toonbank, garderobe, etalage, podium of kunstinstallatie – en herbruik de onderdelen in nieuwe ontwerpen. Voor binnen en buiten.

Afbeelding: GRID System

Afbeelding: GRID System

Dankzij de modulaire flexibiliteit kunnen GRID-modules uit elkaar worden gehaald en op nieuwe manieren worden opgebouwd – een toekomstbestendige investering die nog jaren mee kan. Laat je inspireren om GRID te kiezen voor werkplekken, winkels, bibliotheken onderwijs, hotels, restaurants, musea, galeries, evenementen en beurzen.

Afbeelding: GRID System

Afbeelding: GRID System

Sharing is caring