Nieuw binnen de pCon community & pCon.catalog: GGG Gastro-Großküchen-Geräte GmbH

Een uitgebreid assortiment commerciële keukenapparatuur van GGG Gastro-Großküchen-Geräte GmbH is nu beschikbaar om te downloaden in pCon.catalog. Lees hieronder hoe de Duitse leverancier zich presenteert.

Vraag de data van GGG aan via pCon.login
Bekijk de 3D-modellen van GGG in pCon.catalog


GGG stelt zich voor

Afbeelding: GGG Gastro-Großküchen-Geräte

Afbeelding: GGG Gastro-Großküchen-Geräte

GGG GmbH is al meer dan 40 jaar gevestigd in Arnsberg (Sauerland Duitsland). Met een team van ca. 100 medewerkers zijn we een van de toonaangevende aanbieders van commerciële keukenapparatuur in Duitsland. In de afgelopen jaren zijn we steeds meer opgeschoven van de verkoop van losse producten naar een aanbieder van oplossingen. Onze belangrijkste doelgroepen zijn de gastronomie, het hotelbranche, bakkerijen, gemeenschappelijke catering en ziekenhuizen.

We leveren aan meer dan 14 landen, voornamelijk in Europa. We zijn trots op ons centraal gelegen magazijn in Arnsberg. Met meer dan 35.000 m² en meer dan 6.000 producten, garanderen we een enorme capaciteit om te leveren.

Onze medewerkers zijn het hart en de ziel van ons bedrijf. Elke dag zorgen zij voor de wensen van meer dan 2.500 dealers. Ze zoeken naar nieuwe producten en oplossingen, verwerken de bestellingen op een vriendelijke en competente manier en staan met raad en daad ter beschikking voor onze klanten. We zijn dankbaar hiervoor. Onze teamcultuur is belangrijk: belangrijke thema’s bespreken in het bedrijf altijd samen en proberen op deze manier de beste oplossingen voor onze klanten te vinden.


Vraag de data aan via de fabrikantenbibliotheken in pCon.login.
Ben je nog geen lid van de pCon community? Ondek hier hoe je lid kunt worden.

Sharing is caring