Nieuw binnen de pCon community: Culture iN

De configureerbare data van Culture iN zijn beschikbaar in de pCon community. Vraag de data van deze Franse fabrikant van akoestische, verlichtings- en decoratieve oplossingen aan via pCon.login en gebruik deze in uw pCon applicaties.


Culture iN stelt zich voor

Afbeelding: Culture iN

Afbeelding: Culture iN

Culture iN biedt akoestische, verlichtings- en decoratieve oplossingen via haar assortiment wandbekledingen en ruimteverdelers. Culture iN heeft de ambitie om in te spelen op onze vervuilde leefruimtes met een aanpak die gericht is op de gebruiker op zoek naar zintuiglijkheid, respect voor gezondheid en het milieu.

Het bedrijf heeft Varian® ontworpen, een duurzaam materiaal van biologische oorsprong dat het welzijn van binnenruimtes bevordert. Het materiaal dat na 3 jaar onderzoek werd ontwikkeld, is een functioneel, decoratief en hernieuwbaar en voornamelijk bedoeld voor de inrichting van woon- en werkruimten.

Afbeelding: Culture iN

Afbeelding: Culture iN

De producten, die in Frankrijk geprocedeerd worden, zijn eco-ontworpen, zonder VOC-emissies, waardoor een zo goed mogelijke luchtkwaliteit wordt gegarandeerd. De Varian ® voldoet ook aan de eisen van BREEAM en LEED (duurzaamheidskeurmerken), niveau “voorbeeldig”. Voor een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk, is het gehele aanbod beschikbaar zonder brandbehandeling, of om te voldoen aan de antivuurnorm is met behandeling ook mogelijk.


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon.login. Bent u nog geen lid van de pCon Community?  Ontdek hier hoe u vandaag nog lid kunt worden!

Sharing is caring