Nieuw binnen de pCon community: StudioVIX

De configureerbare data van StudioVIX zijn beschikbaar in de pCon community. Vraag de data van het Nederlandse designlabel aan via pCon.login en gebruik deze in uw pCon applicaties.


StudioVIX stelt zich voor

Afbeelding: StudioVIX

Afbeelding: StudioVIX

StudioVIX wil mooie interacties tussen mensen onderling, en tussen mensen en hun omgeving stimuleren. We ontwerpen interieurproducten die het samenzijn leuker en aangenamer maken. Functionele producten met unieke functies. Hoogwaardige producten die een blijvende aanwinst voor het interieur zijn. Duurzame producten die 100% in Nederland geproduceerd worden.

De drie hoofdcollecties van StudioVIX:

Slimme visuele communicatieborden: stijlvolle whiteboards en flip-over, die slim en veelzijdig zijn; die een plezier zijn om in uw interieur te hebben en om mee om te gaan.

Afbeelding: StudioVIX

Afbeelding: StudioVIX

Akoestische oplossingen: decoratieve akoestische panelen/schermen, die uniek zijn in hun eigenschappen en uiterlijk, met zo goed mogelijke geluidsabsorptiewaarden.

Afbeelding: StudioVIX

Afbeelding: StudioVIX

Biophilic ontwerpen: functionele objecten die geïnspireerd zijn door en in hun uiterlijk verwijzen naar de natuur. Ze brengen buiten naar binnen en hebben een positieve invloed op ons welzijn, een gevoel van vreugde en comfort.

Afbeelding: StudioVIX

Afbeelding: StudioVIX

De producten van StudioVIX zijn ontworpen vanuit de ontwerppricipes van circulariteit (C2C). We willen een positieve impact maken. Voor elk van onze producten tonen we de eco-kosten, carbon footprint en Life-Cycle-Analysis (LCA). Daarnaast leveren we uit voorraad binnen 2-4 dagen. We bieden ook maatwerk, aangepaste ontwerpen of ontwerpen die specifiek door een klant zijn aangevraagd.

Het StudioVIX-team bestaat uit ervaren productontwerpers die vele premium ontwerpen op de internationale markt hebben gebracht. Wij hebben gewerkt voor de grote merken en hebben kleine merken groot gemaakt. Gebruikersplezier, kwaliteit, service en een goede relatie met onze klanten staan bij ons hoog in het vaandel, want alleen dan kunnen wij u duurzaam interactieplezier bieden.


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon.login. Bent u nog geen lid van de pCon Community?  Ontdek hier hoe u vandaag nog lid kunt worden!

Sharing is caring