Nieuw binnen de pCon.catalog: BE WTR

Een selectie van functionele en hygiënische dispensers van BE WTR is nu beschikbaar om te downloaden in pCon.catalog. Lees hieronder hoe het Zwitserse bedrijf zich presenteert.


BE WTR stelt zich voor

Afbeelding: BE WTR

Afbeelding: BE WTR

BE WTR verbetert uw kraanwater. Onbeperkt gefilterd, stil en bruisend water dat uw dorst lest en beter hydrateert. Sinds 2017 hebben we de waterbusiness verstoord door de oorlog tegen het eenmalig gebruik van plastic flessen aan te gaan. Nul plastic, nul transport en geen afval. Onze design waterkranen en state-of-the-art watersystemen sieren huizen, kantoren, hotels en restaurants in heel Scandinavië en Europa.

Veel van onze architecten en ontwerppartners gebruiken ons in verschillende werkomgevingen. In kantoren, agentschappen of gezondheids- en schoonheidsklinieken geven ze vaak de voorkeur aan ons slanke model PRO 1. In vijfsterrenrestaurants, boetiekhotels, cafés en kantines waar veel vraag is, passen de robuuste BAR 1 of automatische BAR 2 goed. En voor privéwoningen is de FIZ 1 een slimme oplossing.

Afbeelding: BE WTR

Afbeelding: BE WTR

Eindelijk kunt u BE WTR in uw ontwerp plaatsen! Er is een nieuw ontmoetingspunt in het kantoor : de waterhoek! Laat aan de klanten zien hoe goed het eruit ziet, zowel in de echte wereld en nu als 3D-rendering modellen in pCon! Dit maakt ons het eerste watermerk in de tool!

Dankzij ons flexibele assortiment, helpen we door de designkraan aan te sluiten op de voor het milieu vereiste machinecapaciteit. Zo krijgt u een oplossing op maat die inspeelt op de behoeften van de eindklant. En tegelijkertijd doet u de planeet een plezier. Is dat geen win-win-win? Als u vragen heeft, bezoek dan onze website. Daar kunt u meer lezen of direct contact opnemen met een van onze lokale kantoren. Wij zijn er om te helpen!

Sharing is caring