Vanaf 24 januari zitten wij in het nieuwe pand aan de Beemdstraat 1B in Eindhoven. Onze verdieping heeft een complete metamorfose ondergaan. In samenwerking met Florien In de Braek – ByFlo Interieurontwerp is er een fantastisch ontwerp gemaakt, waarbij circulariteit centraal stond.

Het team heeft input geleverd voor een fijne werkomgeving in een huiselijke sfeer. Hun wensen stonden centraal bij de uitvoering van het tot stand komen van het ontwerp. Speciale dank aan Ton Gijsberts van TON Projectstoffering B.V. die daar waar mogelijk met ons mee dacht en er mede voor heeft gezorgd dat we nu de gewenste circulaire gave vloer hebben liggen op kantoor.

De verbouwing is uitgevoerd door de specialisten van VB vastgoedinrichter b.v.  Met veel plezier werken wij vanaf nu vanuit deze prachtige locatie. PROFINN dank voor de fijne begeleiding en medewerking om de zaken vlot te laten verlopen. Nu nog wat kleine zaken welke moeten worden afgerond, daarna zullen wij jullie rondleiden door middel van een bedrijfsvideo. Voor nu delen wij graag alvast enkele foto’s.

 

 

Sharing is caring