Met de 3D visualisatie van uw producten, geeft u uw klanten een next-level klantervaring. Geef uw klanten de mogelijkheid om met de pCon.cloud uw producten te personaliseren op hun desktop of mobiele telefoon. Met de pCon.cloud krijgt uw klant een ‘virtueel’ gevoel van het product, ziet de textuur, de details en de kwaliteit die ze kunnen verwachten. Toon de afmetingen, roteer het product en krijg zelfs een directe productbeschrijving met slechts één klik.

pCon heeft ervoor gezorgd dat de Filex Galaxy modulaire (en circulaire) monitorarm beter aan de klant kenbaar gemaakt kunnen worden. Omdat deze monitorarm modulair is, kan de klant deze geheel naar eigen wens indelen of weer veranderen als de toepassing bij de klant veranderd. Samen met pCon wordt het de klanten van Filex overzichtelijk gemaakt.

Wij hebben gekozen voor de toepassing van pCon, omdat we zo enorm enthousiast zijn over wat je er allemaal mee kan doen! We kregen daarnaast al vaak de vraag van onze klanten wanneer wij onze productenbibliotheek nu ook eindelijk in pCon zouden gaat zetten. U vraagt, wij draaien. En inmiddels kunnen we niet meer zonder!” verteld Filex.

Zoekt u een oplossing om alle configuratiemogelijkheden met één tool aan uw klanten te presenteren? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Sharing is caring