Nieuw binnen de pCon.catalog: Akuart

Een selectie van duurzame akoestische oplossingen van Akuart is nu beschikbaar om te downloaden in pCon.catalog. Lees hieronder hoe de Deense fabrikant zich presenteert.


Akuart stelt zich voor

Afbeelding: Akuart

Afbeelding: Akuart

Akuart is opgericht met de ambitie om buitengewone akoestische oplossingen met een sterke visuele aantrekkingskracht te creëren. Door een sterke toewijding aan functionaliteit, esthetiek en het nemen van verantwoordelijkheid voor de toekomst, streven wij ernaar om goed akoestisch design beschikbaar te maken voor een zo groot mogelijk publiek. Wat begon als akoestische wandkunst heeft zich nu ontwikkeld tot een volledig assortiment akoestische producten / oplossingen met een wijzigbaar canvas, een sterk duurzaamheidsprofiel en uitgebreide ontwerpmogelijkheden waaronder fotografie, kunst, graphics, kleuren, texturen, bewegwijzering en nog veel meer.

Bij Akuart laten we ons leiden door de waarden van duurzaamheid en de principes van circulariteit om akoestische oplossingen te ontwerpen die geschikt zijn voor de toekomst! Onze constante focus op innovatie en functionaliteit heeft ons er altijd toe gezet om nieuwsgierig te zijn, nieuwe technieken te onderzoeken, kijken naar nieuwe materialen en duurzame materiaalontwikkeling te volgen. Binnen onze branche willen we de lat hoger leggen en het meeste halen uit onze creatieve en technische vaardigheden om het voortouw te nemen in duurzame akoestische oplossingen. – niet alleen omdat we geloven dat dit manier is om in de toekomst zaken te doen, maar ook omdat het ons trots maakt te weten dat wij ons steentje bijdragen aan het stimuleren van verandering.

Afbeelding: Akuart

Afbeelding: Akuart

 

Sharing is caring