Nieuw binnen de pCon.catalog: Bolia

Een selectie van hoogwaardige Scandinavische meubelen van Bolia is nu beschikbaar om te downloaden in pCon.catalog. Lees hieronder hoe de Deense fabrikant zich presenteert.


Bolia stelt zich voor

Afbeelding: Bolia

Afbeelding: Bolia

Welkom in een designuniversum geïnspireerd op de fijnste en duurzaamste materialen van de natuur. Een plek waar u zich kunt terugtrekken, de deur van de hectische wereld kunt sluiten en u kunt onderdompelen in natuurlijke tactiliteit en prachtige aardse tinten. Een plek waar zowel uw ogen als geest tot rust kunnen komen, te midden van prachtige interpretaties van Scandinavisch design. Ontwikkeld door gerenommeerde ontwerpers, gemaakt van natuurlijke materialen en geproduceerd door enkele van Europa’s bekwaamste meubelmakers.

Afbeelding: Bolia

Afbeelding: Bolia

Bolia is opgericht in 2000 in Aarhus, Denemarken. Het bedrijf begon als een webshop, maar sinds februari 2013 heeft Bolia.com concept stores geopend in Denemarken, Zweden, Noorwegen, Duitsland, Nederland, België, Zwitserland, Oostenrijk, Luxemburg en Frankrijk. Daarnaast heeft Bolia.com webshops in meer dan 30 landen, evenals meer dan 450 retailers in 51 landen.

Afbeelding: Bolia

Afbeelding: Bolia

Wij zijn geen traditioneel ontwerp- en meubelbedrijf; wij zijn op een steeds veranderende, duurzame reis. Een reis naar iets nieuws en beters. Wij zijn een internationaal designbedrijf dat graag nieuw Scandinavisch design ontwikkelt en mooie ruimtes creëert in huizen, op werkplekken en overal daartussenin. Wij zijn een creatief bedrijf met de ambitie om actief deel te nemen aan wereldwijde duurzame ontwikkeling, terwijl we onze creativiteit en passie voor het maken van betere keuzes delen.

Afbeelding: Bolia

Afbeelding: Bolia

Sharing is caring