Nieuw binnen de pCon community: Connection

De configureerbare data van Connection zijn beschikbaar in de pCon community. Vraag de data van deze Britse fabrikant kantoor- en objectmeubilair aan via pCon.login en gebruik deze in uw pCon applicaties.

Vraag de data van Connection aan via pCon.login


Connection stelt zich voor

Afbeelding: Connection

Afbeelding: Connection

Wij ontwerpen en produceren innovatief commercieel meubilair dat zich aanpast aan de steeds veranderende manieren waarop mensen effectief werken en leren. Zo kunt u een ruimte creëren die harder, slimmer en beter werkt.

We weten immers dat ruimte een belangrijke factor is. De manier waarop het wordt gedefinieerd, beïnvloedt de fysieke en emotionele houding. Het creëert een cultuur en beïnvloedt de productiviteit van de mensen die er deel van uitmaken. Precies de reden waarom wij deze filosofie al in ons denken en al onze producten hebben ingebouwd.

Afbeelding: Connection

Afbeelding: Connection

Inzichten in de eisen van de moderne wereld van werk en onderwijs, helpen ons te begrijpen hoe bepaalde manieren van werken zich anders ontwikkelen. Onze bevindingen kunnen onderverdeeld worden in de vier deelgebieden; samenwerking, gericht individueel werk, vergaderingen en sociale ontmoetingen. Deze bouwstenen vertegenwoordigen de manieren waarop mensen samenwerken, plekken opzoeken om zich terug te trekken, technologie gebruiken en sociale ruimten gebruiken.

Afbeelding: Connection

Afbeelding: Connection

Wij ontwerpen en produceren een collectie dynamische meubeloplossingen die werkwijzen ondersteunen, van complexe kantooromgeving tot grootschalige onderwijsprojecten en alles daartussenin. Wij houden van wat we doen en van een uitdaging, dus al u hulp nodig heeft bij het creëren van een effectievere en productievere werkruimte – een ruimte die werkt, neem dan contact met ons op.


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon.login. Bent u nog geen lid van de pCon Community?  Ontdek hier hoe u vandaag nog lid kunt worden!

Sharing is caring