Nieuw binnen de pCon community: Fellowes Brands

De configureerbare data van Fellowes zijn beschikbaar in de pCon community. Vraag de data van deze kantoormeubel fabrikant aan via pCon.login en gebruik deze in uw pCon applicaties.

Vraag de data van Fellowes aan via pCon.login


Fellowes stelt zich voor

Afbeelding: Fellowes

Afbeelding: Fellowes

Al meer dan 100 jaar helpt Fellowes® mensen om het beste uit zichzelf te halen tijdens hun werk: productiever, efficiënter, gelukkiger en gezonder.

Wij zijn de Fellowes familie. Wij geloven dat de werkruimte een optimale omgeving moet zijn voor een persoonlijk streven naar zinvol werk. Wij zijn verbonden door een eeuwenlange toewijding aan het creëren van werkruimteoplossingen die zorg en respect uitstralen. Daarnaast geloven wij dat met de juiste hulpmiddelen iedereen zijn volledige potentieel kan benutten.

Alles wat de Fellowes naam draagt, is een belofte van kwaliteit, prestatie, innovatie en uitstekende klantenservice. Met 24 vestigingen over de hele wereld, levert Fellowes Brands innovatieve oplossingen aan een wereldwijde gemeenschap.


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon.login. Bent u nog geen lid van de pCon Community?  Ontdek hier hoe u vandaag nog lid kunt worden!

Sharing is caring