Nieuw binnen de pCon community: For Me Lab

De configureerbare data van For Me Lab zijn beschikbaar in de pCon Community. Vraag de data van deze Franse fabrikant van kantoor- en objectmeubilair aan via pCon.login en gebruik deze in uw pCon applicaties.

Vraag de data van For Me Lab aan via pCon.login


For Me Lab stelt zich voor

Afbeelding: For Me Lab

Afbeelding: For Me Lab

FOR ME LAB heeft zich de afgelopen 5 jaar ingezet om handgemaakte producten op maat toegankelijker te maken en de mens weer centraal te stellen in ons leven en ons interieur. Na verschillende jaren doorgebracht te hebben in high-end bedrijven op het gebied van mode en cosmetica, waagden Jordane en Geraldine in 2016 de sprong met de oprichting van FOR ME LAB en gaven zo een nieuwe betekenis aan hun dagelijks leven door zich te richten op het mooie, het unieke en het verantwoorde.

Afbeelding: For Me Lab

Afbeelding: For Me Lab

Sindsdien heeft het avontuur zich alleen maar ontwikkeld. FOR ME LAB is gespecialiseerd in op maat gemaakte tafels en heeft ook buiten de meubelwereld naam gemaakt dankzij zijn unieke stijl en uitbundige creativiteit. Vandaag de dag is FOR ME LAB een uiterst creatieve ontwerp- en ruimteplanningsstudio kantoren op maat, coworkingruimtes en restaurants volgens uw ideeën. Handgemaakt meubilair en stoffering zijn onze core business, en we brengen de beste merken samen om gebruiksvriendelijke omgevingen te creëren.

Wendbaar en geëngageerde spelers in de ontwikkeling van ecologische verantwoorde ruimten, verdedigen wij een nieuwe manier van consumeren. Deze manier is gericht op natuurlijkheid en geeft de voorkeur aan gerecycled en herbruikbare materialen. Onze missie: iets nieuw creëren met exclusieve creaties en een sterke focus op menselijke waarden en respect voor onze planeet.

Afbeelding: For Me Lab

Afbeelding: For Me Lab


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon.login. Bent u nog geen lid van de pCon Community?  Ontdek hier hoe u vandaag nog lid kunt worden!

Sharing is caring