Nieuw binnen de pCon.community: SBS Silence Business Solutions

De configureerbare data van Silence Business Solutions zijn nu beschikbaar in de pCon Community. Vraag de data van deze Franse fabrikant van akoestische cabines aan via pCon.login en gebruik deze in uw pCon applicaties

Vraag de data van SBS aan


Silence Business Solutions stelt zich voor

Afbeelding: SBS

Afbeelding: SBS

SBS is in 2014 ontstaan uit de ontmoeting van verschillende elkaar aanvullende persoonlijkheden en beroepen: een ondernemer, een ingenieur en een professional op het gebied van kantoorinrichting. Wij besloten om een revolutie teweeg te brengen in de werkruimtes van bedrijven door hoogwaardige akoestische ruimtes aan te bieden die aangenaam zijn om te gebruiken, zodat de werkdag een echt gedeeld plezier wordt. Sindsdien zijn we nooit gestopt met innoveren, gedreven door onze passie en de wens om uw werkdag aangenamer te maken.

Onze producten worden in Europa geproduceerd, met inachtneming van de milieu- en ethische normen. Onze montage- en after-sales service teams zijn geïntegreerd in ons bedrijf, en onze opslag- en ordervoorbereidingswerkplaats bevindt zich in de Parijse regio, in Morangis (91).

Wij ontwerpen hoogwaardige, nuttige en esthetische akoestische meubelen die een antwoord bieden op de problemen van vertrouwelijkheid en hedendaagse geluidsoverlast, in open ruimtes, maar ook in gemeenschapsruimtes. SBS is bovenal een team van enthousiastelingen en een knowhow gebaseerd op vele jaren R&D in akoestiek, een kwaliteitsproduct en service.

Afbeelding: SBS

Afbeelding: SBS

 


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon.login. Bent u nog geen lid van de pCon Community?  Ontdek hier hoe u vandaag nog lid kunt worden!

Sharing is caring