pCon.planner 8.6 – Nieuwe en verbeterde functies

Een nieuwe versie van onze 3D interieur design software pCon.planner is beschikbaar. Ontdek wat er nieuw is in de laatste release van pCon.planner.


Presenteren in AR

Gebruik uw telefoon om uw ideeën te presenteren in Augmented Reality! Profiteer van de verbeterde workflow voor delen: klik op de deelknop, scan de QR-code met uw smartphone en bekijk uw ideeën in uw kamer.

Verbeterde rendering

Maak nog authentiekere fotorealistische renders van uw ontwerp dankzij verbeterde denoising. Het werkt nu ook in transparante afbeeldingsgebieden zoals ramen. U zult het verschil merken bij het gebruik van individuele achtergrondafbeeldingen die nu nog authentieker en helderder overkomen.

Verbeterde 3D warehouse integratie

Het gebruik van 3D-modellen uit het 3D warehouse in pCon.planner is nu heel eenvoudig. Krijg toegang tot de 3D modellen bibliotheek zonder pCon.planner te hoeven verlaten en voeg direct het gewenste symbool in.

Meer opties voor 2D projecties (PRO)

2D projecties kunnen nu worden gegenereerd in Wireframe, Outline of Filled mode. Ook de rangschikking van de projecties die met 2D Projectie worden gegenereerd, voldoet aan de Europese conventie.

Links toevoegen aan objecten in layouts (PRO)

Afbeeldingen zeggen veel, maar soms wilt u uw klant de mogelijkheid geven om meer informatie te krijgen dan wat op het eerste gezicht zichtbaar is. Vanaf nu kunt u hyperlinks toevoegen aan elk object op uw lay-out om extra inhoud en interactiviteit aan uw PDF’s toe te voegen.

 

Meer informatie over de nieuwe functies vindt u in het Help centrum.

 

Details over de nieuwe functies zullen in de komende weken hier op de blog beschikbaar zijn. Blijf op de hoogte en abonneer u (in de voettekst) om nooit een update te missen.

 

Download pCon.planner

*De download knop is voor de gratis standaard versie van pCon.planner. Als u een pCon.planner PRO of ME gebruiker bent, vragen wij u te wachten met het downloaden van de nieuwste versie totdat u de dialoog prompt van pCon.planner ontvangt die u informeert over een automatische update.

 

Sharing is caring