Nieuw binnen de pCon.catalog: Skipper Furniture AB

Een selectie van hoogwaardige contract- en consumentenmeubelen van Skipper Furniture AB zijn nu beschikbaar om te downloaden in pCon.catalog. Lees hieronder hoe de Zweedse fabrikant zich presenteert.

Hier vindt u de 3d modellen van Skipper Furniture AB in pCon.catalog


Skipper Furniture stelt zich voor
Afbeelding: Skipper Furniture AB

Afbeelding: Skipper Furniture AB

Skipper Furniture is in 1955 opgericht door Svend Skipper en later verkocht aan de huidige eigenaar Tommy Nyberg. Hij bracht het bedrijf naar Zweden, waar het momenteel gevestigd is. Skipper Furniture ontwikkelt en produceert banken, stoelen en tafels voor 2 markten; contract- en consumentenmarkt. In de contractmarkt produceren wij meubilair voor openbare ruimten zoals gezondheidszorg, onderwijsinstellingen, kantoren en hotels.

Wanneer wij meubelen ontwikkelen, is onze belangrijkste focus altijd een combinatie van design en comfort. Het is voor ons belangrijk dat de eindgebruiker lange tijd in onze meubelen wil blijven zitten, zonder dat deze ontbreken aan design. Naast de aspecten design en comfort, stellen wij ons flexibel op naar klanten. Wij passen onze meubelen aan, aan de specifieke behoeften van de klant.

Afbeelding: Skipper Furniture AB

Afbeelding: Skipper Furniture AB

Wij hebben, om een voorbeeld te geven, een van onze zachte stoelen aangepast en de poten onverwijderbaar gemaakt. Dit is gedaan, zodat de stoel gebruikt kan worden op psychiatrische afdelingen. Daarnaast hebben wij, op verzoek, een 4-meter lange sofa uit twee 2-meter lange sofa’s gemaakt. Met andere woorden; Wij komen onze klanten met hun wensen tegemoet.

Afbeelding: Skipper Furniture AB

Afbeelding: Skipper Furniture AB

Wij hebben een sterke verbintenis met Scandinavisch design. Al onze meubelen zijn dan ook ontworpen door een Scandinavische ontwerper. Daarnaast hebben we een aantal kantoren in Scandinavië, en het hoofdkantoor is gevestigd in een faciliteit in Knislinge in Zweden. Hier hebben we zowel een administratief kantoor als onze fabriek.

Ons laatste project – LEHM collectie van Skipper is zelfs te zien in de film Dune.

Afbeelding: Skipper Furniture AB

Afbeelding: Skipper Furniture AB


Download de 3d modellen van Skipper Furniture in pCon.catalog.

 

Blijf op de hoogte: Ontvang nieuwe pCon content in uw inbox. Abonneer gratis op onze blog en maandelijkse nieuwsbrief.
Sharing is caring