Nieuw binnen de pCon.community: Module

De configureerbare data van Module Solutions zijn beschikbaar in de pCon Community.

Vraag de data van de Finse fabrikant van Akoestische boxen en Office Pods aan via pCon.login en gebruik deze in uw pCon applicaties.

Vraag de data van Module aan


Module stelt zich voor

Afbeelding: Module

Afbeelding: Module

Module ondersteunt u bij het succesvol werken in een moderne werkomgeving. Wij creëren ruimtes voor efficiënt werken, samenwerking en concentratie op basis van Fins design en tientallen jaren ervaring in het ontwerpen en realiseren van werkomgevingen. Wij geloven dat een werkomgeving die voldoet aan de behoeften van werknemers, een basisvoorwaarde is voor efficiënt werken en uiteindelijk voor het succes van een organisatie.

Afbeelding: Module

Afbeelding: Module

Module is een merk van het bedrijf Muotolevy Ltd.  Zij ontwerpt en realiseert al meer dan 30 jaar geluidsisolerende wandsystemen en plafonds voor werkomgevingen. Tientallen jaren ervaring en nauwe samenwerking met architecten, bouwers en gebruikers van de ruimtes, heeft Muotolevy grondige kennis en expertise opgedaan over de uitdagingen van de hedendaagse werkomgeving en hoe deze de arbeidsefficiëntie en -tevredenheid beïnvloeden.

Afbeelding: Module

Afbeelding: Module

Deze bijzondere kennis en een diep inzicht in de veranderingen in de werkmethoden, heeft Muotolevy doen uitgroeien tot een expert in het bouwen van werkomgevingen. Op basis van Muotolevy’s expertise en kennis worden Module pods geproduceerd om een eersteklas gebruikerservaring en kader te bieden om efficiënt te werken zonder te worden gestoord of anderen te storen.

Afbeelding: Module

Afbeelding: Module

De Module pods zijn voorzien van een akoestische omgeving, efficiënte ventilatie en niet-verblindende, indirecte verlichting. De pods vormen een geluiddichte en aangename omgeving waarin gebruikers zich kunnen concentreren op hun werkprioriteiten. Of het nu gaat om een telefooncel, een stilteruimte, een vergaderruimte of lounges, de Module pods bieden optimale oplossingen voor alle situaties waarin u een ruimte heeft waar u zich ongestoord kunt concentreren.

Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon.login. Bent u nog geen lid van de pCon Community?  Ontdek hier hoe u vandaag nog lid kunt worden!

Sharing is caring