Nieuw binnen de pCon.community: WDESIGN

De configureerbare data van WDESIGN zijn beschikbaar in de pCon Community.

Vraag de data van dit Duitse meubelmerk aan via pCon.login en gebruik deze in uw pCon applicaties.

Vraag de data van WDESIGN aan


WDESIGN stelt zich voor

Afbeelding: WDESIGN

Afbeelding: WDESIGN

WDESIGN staat voor innovatief productdesign van de firma Wilk GmbH. De nieuwste vormen en kleuren treffen een modern design. Producten van het merk WDESIGN bieden u de mogelijkheid om stijlvolle, uitnodigende ruimtes te creëren met een uniek verkoopargument in de horeca, hotelsector, zorgsector en exclusieve woonsector.

De producten van WDESIGN verlevendigen de ruimte en zetten accenten voor alle zintuigen! Wilk GmbH is in 2001 als handelsbureau opgericht en werkt sindsdien betrouwbaar en klantgericht in de contractbusiness. In 2006 werd het programma aangevuld met het eigen huismerk WDESIGN. Het productportfolio wordt voortdurend uitgebreid en aangepast aan de markt. Flexibiliteit, een hoge kwaliteit en tegen een geheel eerlijke prijs zijn hun eisen.


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon.login. Bent u nog geen lid van de pCon Community?  Ontdek hier hoe u vandaag nog lid kunt worden!

Sharing is caring