Update voor pCon.basket PRO en CE

De online Configure Price Quote (CPQ) software pCon.basket PRO en pCon.basket CE, de gratis community tool voor het online creëren van artikellijsten en offertes, hebben een update gekregen.
Meer informatie op pCon-solutions.com/basket

Voor pCon.basket PRO en CE gebruikers

Extra afbeelding per positie in de artikellijst

Het tonen van een product in verschillende contexten en sferen kan helpen om de deal te sluiten. Met de nieuwe versie van pCon.basket heeft u de mogelijkheid om rapporten te verrijken met aanvullende afbeeldingen uit uw lokale opslag of met bronnen die door de fabrikant binnen pCon.basket ter beschikking worden gesteld.

Verdere verbeteringen

Voorkom prijzige verrassingen met de duidelijke weergave van toeslagen in het eigenschappen dialoogvenster met de bijbehorende waarde (aangezien de fabrikant deze informatie bijhoudt). De verbeterde zoekfunctie helpt u sneller het juiste artikel te vinden.

 

Voor pCon.basket PRO gebruikers

Individuele rapporten

De nieuwste release van pCon.basket PRO maakt het nog handiger om rapporten te gebruiken die op maat gemaakt zijn voor uw bedrijf en klanten. Naast de gestandaardiseerde rapporten die beschikbaar zijn in pCon.basket PRO, kunt u ook toegang tot rapportsjablonen die speciaal voor uw pCon.login organisatie zijn gemaakt.

Als pCon.basket PRO gebruiker, zult u ook genieten van de functies voor het sizen van artikel afbeeldingen op rapporten en de nieuwe optie om folder afbeeldingen te tonen.

Gestroomlijnde workflow

Kleine veranderingen kunnen een grote impact hebben: de nieuwe optie om alleen geselecteerde artikelen naar obx te exporteren, verrijkt de standaard obx-export om het werken aan grootschalige projecten met een groot aantal aan verschillende fabrikanten te vergemakkelijken.
Met de nieuwe sneltoetsen voor het aanmaken van mappen (f3), het aanmaken van handmatige artikelen (f4) en het aanmaken van nieuwe tekstposities (f5) navigeert u efficiënter door uw projecten.

 

Geïnteresseerd in het gebruik van pCon.basket?

pCon.basket PRO en CE werken met uw pCon account. Neem een kijkje op pCon-solutions.com/basket voor meer informatie en om pCon.basket PRO 30 dagen gratis te testen.

Abonneer u op de pCon blog (in de voettekst) om per e-mail op de hoogte gehouden te worden van nieuws over de pCon.basket, andere pCon applicaties en de pCon community.

Sharing is caring