Nieuw binnen de pCon.community: EURONOVA

De configureerbare data van EURONOVA zijn beschikbaar in de pCon Community.

Vraag de data van dit Poolse meubelmerk aan via pCon.login en gebruik deze in uw pCon applicaties.

Vraag de data van EURONOVA aan


 EURONOVA stelt zich voor

Afbeelding: EURONOVA

Afbeelding: EURONOVA

Euronova is een fabrikant van hoogwaardige kantoormeubelen en stoelen, en sinds kort ook van coworking-tafels. Het bedrijf is opgericht in 1996 en heeft een team van mensen in dienst die al sinds 1990 werkzaam zijn op het gebied van kantoormeubilair.

Wij zorgen voor professioneel ontwerp, montage, garantie en service na garantie. Daarnaast bieden wij lange garantietermijnen, zorgen voor transport en montage naar elk deel van ons land. Ons motto is “aandacht voor efficiëntie en werken voor het comfort van onze klanten”.

Afbeelding: EURONOVA

Afbeelding: EURONOVA

Onder de merknaam Ecoacoustic ontwerpen en produceren wij akoestische panelen. Ons aanbod omvat ook akoestische boxen. Wij maken gebruik van een unieke, milieuvriendelijke productietechnologie om akoestische PET-panelen te combineren met akoestisch vilt. Onze panelen zijn gemaakt van 75% gerecycleerde polyestervezels. De materialen die gebruikt worden, zijn zeer geluidsabsorberend.

Afbeelding: EURONOVA

Afbeelding: EURONOVA

Onze akoestische PET-panelen en akoestisch vilt zijn ontwikkeld als milieuvriendelijke en duurzame producten voor een comfortabele werkomgeving. De panelen absorberen en dempen niet alleen geluidsgolven, maar scheiden ook communicatieroutes, creëren vergader- of rustzones en zorgen voor akoestisch comfort op individuele werkplekken.

Afbeelding: EURONOVA

Afbeelding: EURONOVA

Het cruciale kenmerk van onze panelen is de hoge mate van geluidsabsorptie. Hierdoor kunnen ze gebruikt worden in ruimten waar de geluidsoverlast een negatieve invloed heeft op het werk en het welzijn van de kantoormedewerkers.

De verschillende vormen en kleuren van het aanpasbare materiaal waaruit onze vilten panelen zijn gemaakt, garandeert dat ze zich aan elke ruimte aanpassen door ze ofwel in de omgeving te laten opgaan, ofwel ze in een unieke opstelling te laten verschijnen.

Afbeelding: EURONOVA

Afbeelding: EURONOVA


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon Community. Bent u nog geen lid van de pCon Community?  Ontdek hier hoe u vandaag nog lid kunt worden!

Sharing is caring