Dubbele update: Nieuwe versies van pCon.facts en pCon.box

De nieuwe versies van pCon.facts en pCon.box zijn nu beschikbaar in de appstores!

Exporteren voor Augmented Reality

Met de update kunnen app-gebruikers ook USDZ- en GLB-modellen exporteren en delen. Dankzij de nieuwe exportmogelijkheden kunnen AR-modellen van de favoriete producten met één druk op de knop naar de klant worden gestuurd. De koper kan het bestand dan openen op zijn smartphone of tablet en het direct in zijn kamer bekijken! Wat een uitstekende aanvulling is voor het vervolg van een consult.

Weergave van nettoprijzen

Reeds geïmplementeerd in pCon.facts, toont de pCon.box nu ook dat de weergegeven prijzen nettobedragen zijn.

 

Heb je nog geen pCon app geïnstalleerd?

» Meer informatie over pCon.facts – productcatalogus 2.0

» Meer informatie over pCon.box – de handige 3D planner

Bent u interieurontwerper, vakhandelaar, interieurprofessional in de meubelverkoop? Maak dan gebruik van alle voordelen van pCon – toegang tot fabrikantgegevens en uitgebreide productinformatie – en word lid van het gratis B2B netwerk pCon Community. Registreer u voor pCon en vraag een pCon Community lidmaatschap aan.

Sharing is caring