Nieuw binnen de pCon.community: HOUE

De configureerbare data van HOUE zijn beschikbaar in de pCon Community. Vraag de data van deze Deense fabrikant van kantoormeubelen aan via pCon.login en gebruik deze in uw pCon applicaties.

Vraag de data van HOUE aan

 


HOUE stelt zich voor

Afbeelding: HOUE

Afbeelding: HOUE

HOUE is een Deens design huis, opgericht in 2007. Wij combineren in ons werk comfort met design. Daarom stoppen wij altijd veel moeite in onze productontwikkeling, en streven we naar een hoge standaard.

Onze producten worden alleen in gerenommeerde fabrieken gemaakt, met wie we al vele jaren nauw samenwerken. Onze meubelen zijn geen willekeurige massaproducten – Ieder detail, iedere verbinding of component in onze meubelen wordt zorgvuldig gekozen of ontwikkeld door ons ervaren team, om zo een uniek product te maken.

Afbeelding: HOUE

Afbeelding: HOUE

Wij worden gedreven door onze filosofie “betaalbare luxedoor te kiezen voor de juiste materialen en oplossingen. Wij zijn er trots op, dat we hierbij kunnen teruggrijpen naar een trots erfgoed van Scandinavisch design en vakmanschap met massa-aantrekkingskracht. HOUE biedt zowel een indoor als outdoor collectie, die altijd voldoen aan onze hoge verwachtingen op het gebied van design, prijs en kwaliteit.

Bij HOUE willen we ervoor zorgen dat de juiste stappen worden genomen om verantwoord meubilair te maken, rekening houdend met het sociale-aspect en milieuaspect. Met dit in gedachten, streven wij ernaar om gerecyclede materialen een nog groter deel van onze meubelontwikkeling te maken.

In samenwerking met een aantal leidende bedrijven in plastic recycling, heeft HOUE het mogelijk gemaakt om plastic afval van Deense huishoudens onderdeel te maken van een circulaire levensloop door deze te recyclen tot nieuwe, mooie design stoelen: ReCLIPS, FALK en NAMI.

Afbeelding: HOUE

Afbeelding: HOUE


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon Community. Bent u nog geen lid van de pCon Community?  Ontdek hier hoe u vandaag nog lid kunt worden!

Sharing is caring