Nieuw binnen de pCon.community: Regent Lighting

Configureerbare data van Regent is nu beschikbaar binnen de pCon Community. Vraag de product data van de Zwitserse fabrikant voor verlichtings-oplossingen aan via pCon.login en pas deze toe binnen uw pCon applicaties.

Vraag de data van Regent Lighting aan


Regent Lighting stelt zich voor

Afbeelding: Regent Lighting

Afbeelding: Regent Lighting

From the beginning, over a hundred years ago, people have powered what we do. The people who plan, the people who install, the people who ultimately benefit from the optimized atmosphere our lights and luminaires create.

Elke innovatie, elk ontwerp en product is ontstaan uit een gedegen zoektocht om de werk- en leefruimtes van mensen te optimaliseren en te verrijken. Hun leefomgeving is onze prioriteit! Daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe technologieën en ideeën om deze omgevingen te verbeteren. Onze verlichting is er om mensen zich beter te laten voelen, werken en leven. Precies dat is waarom de mens onze weg verlicht.

Afbeelding: Regent Lighting

Afbeelding: Regent Lighting


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon Community. Bent u nog geen lid van de pCon Community?  Ontdek hier hoe u vandaag nog lid kunt worden!

 

Sharing is caring