Nieuw binnen de pCon.community: Prostoria

De configureerbare data van Prostoria zijn beschikbaar in de pCon Community. Vraag de data van deze Kroatische fabrikant van kantoor- en woonmeubelen aan via pCon.login en gebruik deze in uw pCon applicaties.

Vraag de data van Prostoria aan


Prostoria stelt zich voor

Afbeelding: Prostoria

Afbeelding: Prostoria

Prostoria, het Kroatische woord voor “ruimte”, is een uitdrukking van onze passie om uniek meubilair te ontwerpen, die een ruimte vullen met een tastbaar gevoel van welbevinden.

Openstaan voor nieuwe uitdagingen, doortastendheid en een onderzoekende geest, geleid door nieuwe waarden, smelten samen tot een doorlopend proces bij Prostoria. Een filosofie die in de loop der jaren ons handelsmerk is geworden.

Afbeelding: Prostoria

Afbeelding: Prostoria

De afgelopen tien jaar is Prostoria uitgegroeid van een kleine fabrikant van gestoffeerd meubilair naar een gerenommeerde industriële operatie, gebaseerd op de visie van op onderzoek gebaseerd design – en de producten hebben inmiddels wereldwijd openbare en residentiële ruimten ingericht.

Onze toewijding aan kwaliteit wordt weerspiegeld door ons besluit om elk type meubilair in eigen huis te fabriceren, en zo aan hoge eisen te voldoen.

Afbeelding: Prostoria

Afbeelding: Prostoria


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon Community. Bent u nog geen lid van de pCon Community?  Ontdek hier hoe u vandaag nog lid kunt worden!

Sharing is caring