Nieuw binnen de pCon.community: Dancop International

De configureerbare data van Dancop zijn beschikbaar in de pCon Community. Vraag de data van deze Duitse fabrikant van producten t.b.v. het beveiliging en markeren van verkeersroutes aan via pCon.login en gebruik deze in uw pCon applicaties.

Vraag de data van Dancop aan


Dancop stelt zich voor

Afbeelding: Dancop

Afbeelding: Dancop

Dancop is de marktleidende producent van TÜV-GS gecertificeerde Verkeers-, Industrie- en veiligheidsspiegels en van de flexibele stootbeveiligingsserie d-flexx. Parallel handelt Dancop als fabrikant van een omvangrijk assortiment aan stootbeveiligingsoplossingen uit staal en polyurethaan en verkeersveiligheidsproducten voor de industrie. In de fabriek in Denemarken, die sinds 1975 in bedrijf is, worden de producten volledig vervaardigd, ontwikkeld en getest. Sales en logistiek worden in de Dancop International GmbH locatie in Duitsland afgehandeld. Een snelle levering van goederen is dus steeds verzekerd om de veiligheid van alle deelnemers in de sector te verhogen.

Afbeelding: Dancop

Afbeelding: Dancop

De d-flexx flexibele stootbeveiligingsserie vertegenwoordigd de toekomst van stootbeveiligingsoplossingen. Dankzij het materiaal-gerelateerde memory-effect, neemt het materiaal na een botsing weer zijn oorspronkelijke vorm aan. Hierdoor wordt de kracht afgevoerd en de vloer van de hal beschermd, omdat deze, in tegenstelling tot staalproducten, niet wordt beschadigd.

Afbeelding: Dancop

Afbeelding: Dancop

Er zijn zowel voorgemonteerde veiligheidsoplossingen als modulaire elementen, die individueel gepland en gemonteerd kunnen worden, beschikbaar. Zo wordt een perfecte pasvorm gegarandeerd. De stootbeveiliging uit polyethyleen kan binnenshuis en buitenshuis gebruikt worden. Het geraffineerde insteeksysteem zonder starre verbindingen zorgt voor een eenvoudige montage.

Afbeelding: Dancop

Afbeelding: Dancop


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon Community. Bent u nog geen lid van de pCon Community?  Ontdek hier hoe u vandaag nog lid kunt worden!

Sharing is caring

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *