Nieuw binnen de pCon.community: MENU A/S

Configureerbare data van MENU A/S is nu beschikbaar voor de pCon community. Vraag via pCon.login de productgegevens op en gebruik deze in uw pCon applicaties.

Vraag hier de data van MENU aan

 


MENU stelt zichzelf voor

Afbeelding: MENU

Afbeelding: MENU

MENU is een Deens design merk met een met een eenvoudig maar niettemin belangrijk doel: het moderne leven verrijken met designs die mensen creatief, comfortabel en functioneel met elkaar verbinden.

MENU is altijd gefascineerd geweest door de manier waarop mensen en ruimten door een goed ontwerp kunnen worden verbonden. In ons streven naar het maken van meubelen, verlichting en woonaccessoires die vormgegeven worden door betekenisvolle details, hoogwaardige materialen en menselijke behoeften, creëren we sterke en langdurige relaties tussen ontwerpers, fabrikanten en klanten.

Afbeelding: MENU

Afbeelding: MENU

Het gemeenschapsgevoel dat het resultaat is van deze samenwerking van gelijkgestemde mensen, bevordert een diep gevoel van verbondenheid – en producten die de tand des tijds doorstaan en uitnodigen tot menselijk contact, inspiratie en experimenteren om de grenzen van modern design te verleggen.

We geloven er sterk in, dat wanneer we samenwerken we meer bereiken dan wanneer we individueel werken: Ons werk en onze verbindingen zijn altijd groter dan de som der delen. Onze zachte, minimale ontwerpen en onze collaboratieve geest helpen de punten te verbinden tussen woning, werkplek en dienstensector, herdefiniëren hoe we ruimte gebruiken en, uiteindelijk, hoe we ons verbinden met de mensen om ons heen.


Request the data via the manufacturer selection in pCon.login. You are not yet a member of the pCon Community? Find out how to join.

Sharing is caring

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *