Update: Nieuwe versie van pCon.facts is verkrijgbaar

Een nieuwe versie van de digitale product bibliotheek pCon.facts is nu verkrijgbaar in uw appstore.

Nieuw in deze versie

Focus op productinformatie

Met de nieuwste versie van de sales app leggen we de focus nog meer op productinformatie. Afbeeldingen, extra informatie en prijzen worden dankzij een consequente implementatie van een moderne, open lay-out nog toegankelijker.

Nieuwe interactie mogelijkheden

Breng orde in uw lijsten dankzij intuïtieve swipe-interacties – swipe eenvoudig naar links in het lijstoverzicht bij het gewenste item om het te verwijderen, of toegang te krijgen tot meer opties. Extra gebruiksgemak wordt geboden door de nieuw geïntroduceerde Bottomsheets.

Nieuwe lay-out productblad

Deel eenvoudig productinformatie en afbeeldingen van een product door een druk op de knop – als automatisch opgemaakt productblad. Dat is op zich geen nieuwe feature, maar wel nieuw is het design van de gegenereerde .pdf. Netter, helderder, meer eigentijds.

Heeft u pCon.facts nog niet geïnstalleerd? Download de app nu in de appstore!

Sales app pCon.facts for iPhone: download from Apple App Store Sales app pCon.facts for Android: download from Google Play

 

De digitale productbibliotheek pCon.facts is de allround app voor uw verkoopteam: omvangrijke productinformatie, prijzen, afbeeldingen en productbrochures zijn altijd beschikbaar. Het samenspel van indrukwekkende real-time configuratie en AR-features maken pCon.facts tot een multitool voor uw verkoopteam.

Ga voor meer informatie over pCon.facts naar https://pCon-solutions.com/facts.

Sharing is caring