Nu beschikbaar in pCon.catalog: Interface®

Een brede selectie van premium tapijttegels en Luxury Vinyl Tiles (LVT) van Interface is nu beschikbaar om te downloaden in de pCon.catalog. Lees hieronder hoe de fabrikant van vloeren zich presenteert:

Bekijk nu Interface® textuurgegevens in pCon.catalog


Interface stelt zich voor

Afbeelding: Interface

Afbeelding: Interface

Interface Inc. is een wereldwijd vloerbedekkingsbedrijf dat gespecialiseerd is in CO2-neutrale textiele modulaire en veerkrachtige vloerbedekkingen – waaronder tapijttegels, Luxury Vinyl Tiles (LVT) en nora® rubber vloeren. Samen met onze klanten werken wij aan het creëren van binnenruimtes die aan de hoogste eisen voldoen en die het welzijn, de productiviteit en de creativiteit bevorderen en meer duurzaamheid creëren.

Creatieve vloerontwerpen met modulaire producten kunnen een visie zeer effectief tot leven brengen. Ons conceptontwerpteam helpt onze klanten bij het vinden van optimale vloerontwerpoplossingen. Wij bieden individuele hulp voor elk project, inclusief speciale kleuren, plattegronden, moodboards of collectieadvies.

Afbeelding: Interface

Afbeelding: InterfaceOnze Climate Take Back™-missie nodigt de industrie uit om zich bij ons aan te sluiten en zich ook in te zetten voor het omkeren van de gevolgen van de opwarming van de aarde en het creëren van een leefbaar klimaat door middel van verantwoorde actie.

Wij zijn aanwezig in meer dan 100 landen. Met Scherpenzeel in Nederland en Craigavon in Noord-Ierland exploiteren wij onder meer twee productievestigingen in Europa. De combinatie van wereldwijde aanwezigheid en lokale verantwoordelijkheid stelt ons in staat onze klanten oplossingen op maat te bieden op elk van onze locaties.

Sharing is caring