App update: Een nieuwe versie van pCon.box is beschikbaar

Een nieuwe versie van pCon.box is beschikbaar voor Android, iOS en Windows app gebruikers!

Aanpassingen

Nieuwe functies zijn onder andere een gemoderniseerde gebruikersinterface waarbij u op mobiele apparaten het configuratiedialoogvenster vanaf de onderkant van het scherm oproept. Daarnaast is de interactie met objecten in het ontwerpveld vereenvoudigd in alle versies; slechts één rotatie-as is nu standaard zichtbaar. Indien nodig kunt u ook alle rotatie-assen weer inschakelen in het menu. Zoals altijd hebben we ook gewerkt aan prestatieverbeteringen en bugfixes.

Heeft u pCon.box nog niet geïnstalleerd?

»Meer informatie over pCon.box – de mobiele ontwerptool

Bent u interieurontwerper, sales manager, interieurprofessional in de meubelverkoop? Maak dan gebruik van alle voordelen van pCon – toegang tot fabrikantgegevens en uitgebreide productinformatie – en word lid van het gratis B2B-netwerk pCon Community. Registreer u voor pCon en vraag een pCon Community lidmaatschap aan.

Sharing is caring