pCon.planner 8.5 is beschikbaar!

De nieuwste release van de 3D ruimte planning tool pCon.planner is beschikbaar! Met de update naar pCon.planner 8.5 profiteert u van een comfortabelere ontwerp ervaring dankzij adaptieve real-time rendering. De render engine OSPRay is nu de enige ster voor het creëren van fotorealistische beelden in de 3D-interieur ontwerptool. Gebruikers van de PRO editie zullen profiteren van het nieuwe gereedschap om 2D vectorafbeeldingen te maken van elk object. Bovendien introduceert deze update de mogelijkheid om pCon.planner te koppelen aan uw pCon account.

Een sterke render engine

Van nu af aan zullen we ons volledig concentreren op het creëren van de beste render ervaring voor u met OSPRay – de enige echte render engine in pCon.planner! In deze update vindt u nieuwe opties om sneller betere renders te maken.

2D Vector Afbeeldingen

Met de nieuwe 2D Projectie tool kunt u gevectoriseerde 2D afbeeldingen maken van objecten die u kunt gebruiken voor presentaties in pCon.planner of om ze te exporteren naar uw favoriete layout- of ontwerpsoftware. U kunt profiteren van deze nieuwe functie, als u de PRO-versie gebruikt.

pCon.login connectie

Het verbinden van pCon.planner en uw pCon account zal u helpen beter gebruik te maken van de Product Informatie functies: Krijg extra content over bepaalde producten om altijd de juiste informatie en omgevingsbeelden bij de hand te hebben bij de verkoopgesprekken en projectpresentaties te verbeteren. Is ook een alternatieve manier om uw pCon.planner licentie te gebruiken.
Dit is beschikbaar voor pCon.planner PRO en ME en indien geautoriseerd via pCon Community.

Meer nieuwe functies:

  • Sneller laden van grote DWG bestanden
  • Verbeteringen voor het beheren en delen van content
  • De volgorde tool toont nu ook de vierkante meters van het basisgebied
  • Nieuw afbeeldingsformaat: Multi Content Panorama (PRO)

Meer informatie over de nieuwe functies vindt u in het Helpcentrum.

Details over de nieuwe functies zullen in de komende weken hier op de blog beschikbaar zijn. Blijf op de hoogte en abonneer u om nooit een update te missen.

*De download knop is voor de gratis standaard versie van pCon.planner. Als u een pCon.planner PRO of ME gebruiker bent, vragen wij u te wachten met het downloaden van de nieuwste versie totdat u de melding krijgt dat er een update beschikbaar is in de pCon.planner.
Sharing is caring