Nieuw beschikbaar voor de pCon.catalog: Artifort

Een breed scala aan kleurrijke ontwerpen voor woningen, kantoren, horeca, directiekamers en ontvangstruimtes van Artifort is nu te downloaden via pCon.catalog. Hieronder kunt u lezen hoe de Nederlandse fabrikant van kwalitatief hoogwaardige woonmeubelen zich presenteert:

Image: Artifort

Image: Artifort

Artifort maakt voor u tijdloze meesterwerken, iconische stukken. Elegante en functionele stukken die uw hart veroveren. Comfort is onze religie, kwaliteit onze filosofie en vorm is onze kunst. In samenwerking met gerenommeerde ontwerpers als Pierre Paulin, Kho Liang Ie, Luca Nichetto en Khodi Feiz creëren wij duurzame kwaliteitsmeubelen voor deze en de volgende generatie. Het zijn verzamelobjecten die gemaakt zijn om ervaren te worden, de hele dag door, elke dag opnieuw.

De Artifort collectie kenmerkt zich door een innovatief, kleurrijk en tijdloos design met een herkenbare vorm. Door middel van vakmanschap en hightech productietechnieken produceert Artifort duurzame kwaliteitsmeubelen voor deze en volgende generaties. Kleurrijk design voor woningen, kantoren, horeca, directiekamers en ontvangstruimtes.

>> Download hier de 3D CAD modellen van Artifort

Sharing is caring