pCon.planner 8.4 – Gebruik Multi Content Pictures om uw project binnen te halen!

Interieurontwerp betekent meer dan alleen het ontwerpen van visueel aantrekkelijke ruimtes en het creëren van mooie plaatjes. Het gaat om het creëren van concepten en het presenteren van oplossingen voor de specifieke eisen waaraan een ruimte moet voldoen.

Terwijl het creëren van ontwerpen die esthetisch overtuigen belangrijk is, moet u de feiten kennen en laten zien over de producten en meubels die u wilt gebruiken in uw projecten. In de pCon.planner heeft u verschillende mogelijkheden om de esthetiek van het project en de productinformatie te presenteren. Met Multi Content Pictures zijn beide in één oogopslag zichtbaar: Multi Content Pictures zijn afbeeldingen waarin informatie over de getoonde artikelen is ingebed – zodat u zelfs fotorealistische renderings kunt voorzien van artikelinformatie.

 

Met de update naar pCon.planner 8.4 kunt u onze presentatieservice impress gebruiken om uw projecten te presenteren, inclusief aanvullende informatie over de gebruikte producten. U kunt deze informatie inbedden op websites of delen met collega’s en klanten via een link. Met impress kunt u ook 3D-modellen en 360°-panorama’s van uw projecten presenteren – deze media kunnen met de gratis standaardversie van pCon.planner worden gemaakt. De creatie van Multi Content Pictures daarentegen is een functie die exclusief voor u beschikbaar is in de ME- en PRO-versies van pCon.planner.

*De downloadknop is voor de gratis standaardversie van pCon.planner. Als u een pCon.planner PRO of ME gebruiker bent, vragen we u te wachten met het downloaden van de nieuwste versie totdat u de dialoog prompt van pCon.planner ontvangt die u informeert over een automatische update.
Sharing is caring