Nieuw beschikbaar voor de pCon.catalog: Lande

Een breed scala aan designmeubelen van Lande is nu beschikbaar om te downloaden via pCon.catalog. Hieronder kunt u lezen hoe de Nederlandse fabrikant van hoogwaardige projectmeubelen zich presenteert:

Image: Lande

Image: Lande

Wij ontwerpen en produceren meubelen voor verschillende settings. Wat u ook zoekt in een contractontwerp, wij maken van uw wensen een creatieve, inspirerende en functionele oplossing. Ook kunnen wij u gedurende het hele proces ondersteunen: van ontwerp en visualisatie tot en met de productie.

Wij ontwerpen en produceren al onze designmeubelen in eigen huis met de grootste zorg en oog voor detail. Onze brede collectie biedt ook een uitstekend scala aan afwerkingsmogelijkheden. Nu is het tijd om te profiteren van de hoge kwaliteit, het vakmanschap en de duurzaamheid van de Lande designmeubelen.

Image: Lande

Image: Lande

Met onze designmeubelen kunt u overal waar u maar wilt een uitnodigende omgeving creëren. Instellingen waar mensen elkaar kunnen inspireren, waar ze vrij zijn om creatief te zijn, waar ze zich kunnen uitleven en waar ze zich kunnen ontspannen. Aangenaam, veilig en volledig in lijn met uw bedrijfsstijl en cultuur: dit zijn ideale instellingen die mensen in staat stellen om hun volledige potentieel te bereiken.

Lande brengt mensen samen tijdens vergaderingen, brainstormsessies, consultaties en presentaties. Wij zorgen voor een oplossing die voor u werkt, bieden u altijd nieuwe inspiratie voor uw projectontwikkeling en zorgen voor onze signatuurflexibiliteit bij wijzigingen of aanpassingen in het ontwerp. Wat uw uitdaging ook is, wij zijn er om ook voor u de perfecte oplossing te creëren!

>> Download hier de 3D CAD-modellen van Lande

Sharing is caring