Nieuw beschikbaar in de pCon.catalog: Mobitec

Een breed scala aan configureerbare 3D-data van Mobitec is nu beschikbaar om te downloaden via pCon.catalog. Hieronder leest u hoe de Belgische fabrikant van kantoormeubilair, object- en woonmeubilair zich in het algemeen presenteert:

Image: Mobitec

Image: Mobitec

Mobitec ontwikkelt hoogwaardige tafels en stoelen voor professioneel gebruik. Al onze meubelen zijn aanpasbaar zodat ze beter aansluiten bij uw inrichtingsproject (horeca, kantoor, gezondheidszorg).

Wij delen onze passie voor creatie sinds 1990! Gevestigd op het kruispunt van de grenzen tussen België, Duitsland en Nederland, is ons bedrijf van nature internationaal. Onze kantoren zijn gevestigd in Eupen, onze productievestigingen bevinden zich in Polen en onze producten worden verdeeld in meer dan 10 Europese landen.

Onze bijzonderheid? Hyperklantspecifieke stoelen en tafels die “on demand” worden geproduceerd, volgens uw specificaties, met de materialen en bekledingen van uw keuze. Tafels en stoelen aangepast aan de realiteit van uw sector. Of u nu verantwoordelijk bent voor de inrichting van een restaurant, een hotel, een open kantoorruimte of een gezondheidscentrum, in onze catalogi vindt u zeker iets dat aan uw wensen voldoet. Sterke, stapelbare stoelen, modulaire tafels en bekledingen die voldoen aan de normen voor brandveiligheid of die gemakkelijk te wassen zijn.

Bovendien ontwikkelt ons designteam gevarieerde collecties van trendy meubelen die geschikt zijn voor alle sferen: intiem, hoogwaardig, verfijnd, warm, enz. Aangezien onze tafels en stoelen bovendien op aanvraag worden geproduceerd, op basis van uw specificaties, hebt u de volledige controle en kunt u meubelen creëren die passen bij uw concept. U kunt zelfs uw stoelen op maat maken met uw eigen bekleding.

Download nu de Mobitec modellen in de pCon.catalog!

 

Sharing is caring