pCon.basket – de Community Editie is nu beschikbaar!

De gratis Community Editie van pCon.basket is online!

Met de krachtige online toepassing voor het maken van professionele artikellijsten en budgetoverzichten heeft u 24 uur per dag toegang tot uw fabrikantencatalogi en productinformatie. Log eenvoudigweg in met uw pCon.login-gegevens en maak gebruik van de gratis browserapplicatie.

pCon.basket CE – meteen aan de slag >>

Indrukwekkende 3D-configuratie

Geniet van de 3D-configuratie in een indrukwekkende weergavekwaliteit en -snelheid. Op de gebruikelijke pCon manier kunt u natuurlijk vertrouwen op de automatische update van prijzen en artikelnummers in real time.

Uitgebreide verkoopinformatie

Overtuig klanten met kwaliteit en snelheid in het advies- en verkoopproces. Scoor punten met gefundeerde productkennis van materiaaloverzichten, certificaten, instructies tot leveringsinformatie en met inspirerende productfoto’s en -video’s.

Teamwork en Office 365-Storage

Teamwork is de sleutel tot succes. Met pCon.basket CE maakt u nieuwe projecten aan, blijft u werken aan bestaande artikellijsten (OBK, OBX, PEC) en slaat u uw werk lokaal op of in uw Office 365-opslag (Excel, OBK, OBX). Dit maakt de uitwisseling van projecten tussen buitendienstmedewerkers en backofficeteam, tussen consultant en klant, een fluitje van een cent.

Individuele artikellijsten

Laat zien wat u heeft bereikt en voorzie artikellijsten met uw logo. Uw logo dat op pCon.login is gedeponeerd wordt standaard weergegeven, maar andere logo’s kunnen ook worden gedeponeerd. Lees meer over de krachtige online applicatie op www.pcon-solutions.com/nl/basket en in de komende weken, hier op de blog.

Kleine tip mis geen nieuws: Meld u aan voor de pCon Blog en blijf op de hoogte.

Sharing is caring