Binnenkort: Maak online artikellijsten aan met pCon.basket CE

We werken online, vanuit huis en op de luchthaven op regelmatige basis (binnenkort weer). Het moderne werken kent geen vaste werkplekken en is steeds meer afhankelijk van onderling verbonden processen. Dit resulteert in een behoefte aan oplossingen die deze processen mogelijk maken, en meer dan dat, deze processen faciliteren en ondersteunen.

Hoe dit van toepassing is op het interieurverkoopproces, vraagt u zich af? Door altijd beschikbare, actuele productgegevens en verkoopinhoud in combinatie met krachtige online applicaties die deze informatie verwerken. De nieuwe gratis pCon.basket CE biedt dat allemaal.

Het enige wat u nodig heeft om de webapplicatie te gebruiken is een pCon.login account en u bent goed op weg naar de applicatie release op 6 juli.

U kunt er naar uitkijken:

  • 3D productconfiguratie met indrukwekkende beelden en krachtige productlogica
  • Verkoopinformatie die verder gaat dan prijzen en artikelnummers
  • Professionele budgetoverzichten om de uiteindelijke offerte voor te bereiden

Abonneer u op de pCon Blog en ontvang het laatste nieuws over pCon.basket en andere pCon-applicaties in uw inbox.

Sharing is caring