Nu binnen de pCon.community: SilentLab

OFML-gegevens van SilentLab zijn nu beschikbaar in de productbibliotheek van pCon. Vraag de configureerbare gegevens van het bedrijf aan via pCon.login. Lees hieronder hoe de Tsjechische fabrikant van akoestische producten en kantooraccessoires zich presenteert.

Image: SilentLab

Image: SilentLab

Wij houden van rust als we werken. Daarom zijn we gestart met SilentLab, waar we rust creëren en sturen waar het het meest nodig is. Onze originele akoestische kantooroplossingen zorgen voor een oase van rust en privacy, zelfs in de meest luidruchtige interieurs.

Open kantoren zijn populairder dan ooit, maar samen met een grotere interactie komt er een overweldigend geluid. Dankzij ons team van akoestiekexperts stellen wij bedrijven in staat om hun medewerkers de nodige afleidingsvrije werkplekken te bieden om optimaal te kunnen presteren en samen te werken. Onze unieke geluidsisolerende MICROOFFICEs, akoestische wandpanelen, plafondhangers en andere geluidsreducerende accessoires worden allemaal in onze eigen productiefaciliteiten in Tsjechië gemaakt.

Image: SilentLab

Image: SilentLab

Onze holistische benadering van duurzaam geluid stelt ons in staat om complete akoestische oplossingen te creëren. We kunnen ook samen met u zeer op maat gemaakte oplossingen bedenken die precies zijn afgestemd op uw behoeften. Visuele aantrekkingskracht is voor ons net zo belangrijk als topkwaliteit, daarom combineren al onze producten unieke ontwerpen met maximale functionaliteit. Onlangs werden MICROOFFICE UNIQ en CUBIQ erkend met 2019 Red Dot Product Design Awards, een gevierde bevestiging van de baanbrekende ideeën van SilentLab.

Sharing is caring