Nu beschikbaar in pCon.catalog: Bejot

Een breed scala aan configureerbare 3D-data van Bejot is nu beschikbaar om te downloaden via pCon.catalog. Hieronder kunt u lezen hoe de Poolse fabrikant van kantoor meubelen en akoestiek zich presenteert:

Image: Bejort

Image: Bejort

De Bejot fabriek is bijna 30 jaar geleden opgericht. In het begin was het een kleine timmerwerkplaats, die in de loop der tijd is omgevormd tot een van de grootste fabrieken voor de productie van kantoormeubilair in Polen, waar momenteel ongeveer 220 mensen werkzaam zijn. Vanaf het begin is Bejot een familiebedrijf dat eigendom is van en wordt beheerd door Dariusz Wilk.

Bejot is een van de leiders in de Poolse meubelindustrie, maar het is de moeite waard om te benadrukken dat bijna vijftig procent van de productie wordt uitgevoerd op de exportmarkten. De Bejot-fabriek heeft dit resultaat vooral te danken aan zeer goed ontwikkelde akoestische oplossingen of een innovatieve benadering van het kantoor en de rol van de medewerker in de kantoorruimte.

Image: Bejort

Image: Bejort

Bejot heeft voornamelijk ervaring in het combineren van een innovatieve aanpak van het product met aandacht voor het kleinste detail. Er worden honderden uren besteed aan het ontwerp, het overleg en het testen van elk element, evenals een compromisloze aanpak van de selectie van de grondstoffen om de beste kwaliteit te garanderen. De kennis die in de loop der jaren is opgebouwd, heeft het bedrijf in staat gesteld een unieke knowhow op te bouwen en concepten te ontwikkelen zoals Green Park Office, wat de essentie is van Bejot.

Sharing is caring