Nieuw in pCon.planner 8.3 – Snijd standaardmeubilair op maat

Het percentage maatwerkproducten neemt voortdurend toe en dit zal ook worden doorgegeven aan de gespecialiseerde planners. Een groeiend spectrum van klantbehoeften moet worden afgedekt. Daarom hebben we de pCon.planner uitgebreid met een serie nieuwe intelligente gereedschappen waarmee standaardmeubilair op maat kan worden gemaakt. Met de functies “Uitrekken” en “Snijden” is het plannen van maatwerkproducten geen uitdaging meer!

Met de functie “Uitrekken” kunt u een object langs een as uitrekken of comprimeren. Eenvoudig gezegd: Verleng de tafels, verander de hoogte van de rekken en kasten en vind eenvoudig uw individuele oplossing zonder de basisvorm van het meubilair te veranderen.

U kunt een object snijden met behulp van het “Snijden”-gereedschap – dit is ideaal om bijvoorbeeld een ander compartiment in een kast te plaatsen. Kies een element in uw planning en definieer het gewenste snijvlak. Na het snijden blijven alle onderdelen van het object beschikbaar en kunnen ze onafhankelijk van elkaar verder worden verwerkt.

Beide bewerkingen werken voor gevulde 2D-tekenelementen, 3D-modellen en in pCon.planner PRO voor handmatige artikelen, waaraan dan nieuwe attributen kunnen worden toegewezen.

Verhoog uw efficiëntie in het planningsproces met de nieuwe functies van de 3D-ruimteplanner en ervaar een nieuwe mate van vrijheid in de omgang met op maat gemaakte producten! Download pCon.planner 8.3 nu en probeer de nieuwe functies uit.

*De download is voor de gratis standaard versie van pCon.planner. Wanneer u de pCon.planner PRO of ME gebruikt, vragen wij u te wachten tot de nieuwste download vrij komt. U zult een automatische pop up scherm krijgen wanneer u de planner opent, met informatie over de nieuwe update.

 

Sharing is caring