Beschikbaar in de pCon.catalog: Nowy Styl

Configureerbare 3D-data van Nowy Styl is beschikbaar via pCon.catalog. Hieronder kunt u lezen hoe de Poolse meubelfabrikant voor kantoor- en openbare ruimtes zich presenteert:

Nowy Styl Groep is een Europese leider in uitgebreide meubeloplossingen voor kantoor- en openbare ruimtes. Dankzij het unieke bedrijfsmodel biedt de groep een uitstekende interieurinrichtingsservice op basis van een grondige analyse van de behoeften van de klant, de efficiëntie, de arbeidsorganisatie, de ergonomie en de akoestiek. De ervaring van Nowy Styl Group en de technologische en productiefaciliteiten zorgen ervoor dat elk aanbod ‘op maat’ is.

Het is de flexibele benadering van een klant, de innovatie en de uitzonderlijke organisatiecultuur die de Groep tot een van de grootste en meest dynamisch ontwikkelende meubelbedrijven van Europa maken. De jaarlijkse omzet bedraagt meer dan 300 miljoen euro. De onderneming beschikt over een eigen internationaal distributienetwerk met lokale verkoopstructuren in 17 landen over de hele wereld (bestaande in de belangrijkste Europese markten en in het Midden-Oosten). Met behulp van lokale managers en medewerkers slaagt het bedrijf erin het aanbod aan te passen aan de behoeften van de klanten en hen een professionele service te bieden.

Elke dag voorziet het bedrijf nieuwe kantoorgebouwen, congrescentra, bioscopen, stadions, muziekzalen, sport- en multifunctionele voorzieningen. Op de referentielijst van de Groep staan onder andere grote internationale bedrijven, culturele instellingen zoals: het Pools Nationaal Radio Symfonie Orkest, het Operahuis in München en alle Poolse stadions waar het UEFA Europees Kampioenschap 2012 werd gehouden. Het waren de regeringsleiders van de Groep die tijdens de NAVO-top in Lissabon zitting hadden; de voorzitters van de Groep zijn ook te vinden in de Duitse Kanselarij en in het Leicester Square Theatre in Londen.

Sharing is caring