Lockers en garderobekasten van Eskoleia AS verkrijgbaar in pCon.catalog

3D modellen en materialen van Eskoleia AS zijn nu beschikbaar in de pCon.catalog om te gebruiken in uw ruimtelijke ontwerpen. Lees hieronder wat de Noorse fabrikant onderscheidt.

Met meer dan 100 jaar ervaring in de productie van dunne plaat producten is Eskoleia AS uitgegroeid tot de toonaangevende Noorse fabrikant van stalen kasten voor particuliere woningen, particuliere bedrijven en openbare instellingen. Maar dat is nog niet alles: naast de staalproductie heeft Eskoleia AS ook een kleuterschool en helpt ze mensen buiten het normale arbeidsleven om de kans te krijgen om werkpraktijken toe te passen en vaardigheden te ontwikkelen om hun loopbaankeuzes beter te managen. Als erkend leerbedrijf in 13 verschillende professionele disciplines organiseren ze individuele en op maat gemaakte opleidingen voor leerlingen en stagiairs.

Eskoleia’s productportfolio is te vinden in een breed scala aan toepassingen: als lockers in kleuterscholen, scholen, universiteiten en sporthallen, als kapstokken en banken in kleedkamers van zwembaden en fitnessstudio’s of zelfs als beveiligde politiekastjes in de publieke sector. Alle productie en productontwikkeling vindt plaats in de eigen faciliteiten in Kongsvinger, dat ongeveer 100 km van Oslo ligt. In combinatie met de individuele ontwerpmogelijkheden voor kleuren en materialen, resulteert dit in grote mogelijkheden om producten snel en individueel aan te passen aan de behoeften van de klanten.

>> Naar de 3D modellen in pCon.catalog.

 

Sharing is caring