Nu beschikbaar: pCon.planner 8.3

Met de release van pCon.planner 8.3 wordt de 3D-planningstool uitgebreid met krachtige functies waarmee u flexibeler en gerichter kunt voldoen aan de eisen van uw dagelijkse ontwerpwerkzaamheden.

 

Stretch en Slice
Verkrijg meer flexibiliteit en vrijheid in uw ontwerpproces met de nieuwe tools voor het uitrekken en snijden van 3D-modellen.

 

Plattegronden verkleinen
Complexe plattegronden vormen de basis voor veel projecten. Nu kunt u zich nog sneller richten op de gebieden waar u aan moet werken: Met de nieuwe 2D Crop-functie.

 

Productinformatie
Toegevoegde waarde voor uw lay-outs en presentaties: In pCon.planner heeft u nu direct toegang tot dagelijks bijgewerkte productinformatie die direct afkomstig is van de fabrikant.

 

Bovendien:
–  Uitgebreide opties voor tekstbewerking
–  Verbeterde PDF-import
–  Verbeterde real-time feedback bij het werken met lichtbronnen
–  Ondersteuning voor SketchUp 2020-bestanden

Ga naar het Helpcentrum om meer te lezen over alle nieuwe functies en meer informatie te vinden.
Details over de belangrijkste functies zullen de komende weken hier op de blog beschikbaar zijn – dus blijf op de hoogte en schrijf je in om nooit meer een update te missen.

*De download is voor de gratis standaard versie van pCon.planner. Wanneer u de pCon.planner PRO of ME gebruikt, vragen wij u te wachten tot de nieuwste download vrij komt. U zult een automatische pop up scherm krijgen wanneer u de planner opent, met informatie over de nieuwe update.

Sharing is caring

1 replies on “Nu beschikbaar: pCon.planner 8.3

Comments are closed.